Concept

Concept

Apartamente de lux in regim hotelier

Intregul concept Promenada Studios este un mix de idei ale celor mai buni arhitecti din domeniu coroborate cu serviciile excelente oferite de cazarea in regim hotelier.

Cele 7 studiouri sunt  o adevarata oaza de liniste si confort, sunt o alegere inspirata atunci cand aveti nevoie de servicii de cazare in conditii deosebite. Oaspetii nostri vor gasi in incinta studiourilor tot ce au nevoie pentru a se simti rasfatati: obiecte de cea mai buna calitate,  2 TV smart in living si dormitor, cu ecran generos pentru a viziona filmele preferate, bucatarie complet echipata (ceaiul si cafeaua sunt din partea casei !), lenjerii si prosoape de cea mai buna calitate, papuci si obiecte de igiena care sa va incante simturile.

Ce poate fi mai frumos de atat? In apartamentele Promenada Studios te vei simti mai bine ca oriunde !

Concept

Servicii premium

Studiourile de lux, pentru a fi complete, au nevoie de niste servicii pe masura.

Pentru noi, orice oaspete este client VIP si este tratat ca atare, indiferent daca este in vizita turistica, in interes de afaceri sau in concediu.

Aveti la dispozitie servicii de asistenta turistica oferite de unul din cei mai importanti tour-operatori: Kron Tour Lufthansa City Center.

Personalul nostru este discret si eficient, dorintele clientilor nostri fiind intampinate si rezolvate cu profesionalism.

Concept

Cazare ideala

Apartamentele Promenada Studios sunt ideale pentru cazare in regim hotelier, acestea imbina luxul si confortul unui hotel de 4 stele cu linistea si intimitatea pe care o poti gasi doar acasa.

In studiourile noastre ai parte de un spatiu de miscare (47 – 51 mp in functie de tipul studioului) care nu poate fi comparat cu spatiul unei camere de hotel. In plus, aici nu vei fi deranjat de zgomotele usilor dintr-un hotel de multe camere.

Bucataria echipata iti permite sa servesti masa in bucatarie sau in living sau chiar sa gatesti. Conceptul open space si accentul pus pe confortul oaspetilor iti creaza toate conditiile necesare unei cazari ideale: liniste, intimitate, eleganta si in proximitatea unei zone de exceptie, Coresi Mall.

Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu folosirea acestora.