Facilitati

Facilitati

Apartamente de lux

Am amenajat pentru tine 8 studiouri intr-un bloc nou construit in Brasov.

Detaliile, calitatea si modul in care au fost gandite apartamentele transforma orice sejur intr-un viitor standard de cazare in regim hotelier Brasov. Odata cazati in apartamentele noastre, veti descoperi ca un serviciu de cazare poate fi o experienta unica si, de ce nu, privilegiata.

Interioarele sunt gandite pentru a crea o stare de bine si pentru a raspunde tuturor exigentelor. Fiecare element este parte dintr-o poveste despre design interior, despre armonie si ergonomie.

Facilitati

Complet mobilate si echipate

Daca vrei sa simti diferenta dintre o camera de hotel si unul din apartamntele noastre, contacteaza-ne pentru a verifica disponibilitatea. Vei simti de la intare ca tot ceea ce oferim in materie de cazare este la superlativ.

Stilul minimalist care a fost la moda in anii trecuti primeste acum noi dimensiuni, culoare si textura prin accentele retro sau glam de care noi am tinut cont in designul apartamentelor de inchiriat in regim hotelier. Am pus accent pe calitatea tesaturilor, pe texturi, pe culorile in tendinte si pe lumina.

Bucataria complet mobilata si utilata (plita inductie, hota, mini frigider, toaster) va permite sa serviti masa, sa va preparati o bautura sau o masa completa.

Baia este oaza de rasfat pentru simturi. De la prosoape, papuci si obiecte cosmetice, totul vorbeste despre confort si calitate.

Facilitati

Siguranta si confort

De la intrarea in zona rezidentiala vei simti un plus de confort, acesta vine din siguranta accesului si a zonei in care sunt localizate apartamentele Promenada Studios.

Accesul in apartamente se face pe baza de card. In interiorul apartamentului vei descoperi ca totul a fost gandit si apoi conceput in cele mai mici detalii pentru ca tu sa te simti in siguranta si sa ai maximul de facilitati sau beneficii pe care le poate oferi un serviciu de cazare de lux.

Fiecare apartament are senzori pentru a detecta orice avarie sau orice pericol. Fiecare studio are un mic seif in care iti poti pastra lucrurile de valoare. Totul functioneaza prin simpla apasare a unui buton, inclusiv serviciul de housekeeping.

Apartamentele Promenada Studios sunt locul in care vei reveni mereu la Brasov !

Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu folosirea acestora.