Homepage

Promenana Studios Brasov te imbie cu tot ceea ce are mai frumos de oferit: cazare in regim hotelier in unele dintre cele mai frumoase si extravegante spatii dedicate celor aflati in trecere prin Brasov.

Indiferent daca esti in interes de afaceri sau concediu, apartamentele tip studio sunt excelente pentru cazare. Alege luxul, confortul si bunul gust. 7 apartamente mobilate si utilate dupa ultimele trenduri in design de interior isi asteapta oaspetii cu caldura pe care o pot regasi doar acasa.

Am reusit sa desenam armonia perfecta intre elementele de desing folosite si finisajele premium. Fiecare obiect vorbeste despre lux si stare de bine. Saltelele paturilor sunt o capodopera italiana care alaturi de pernele umplute cu puf de gasca iti vor garanta un somn de calitate. Prosoapele si lenjeriile imaculate din bumbac egiptean te vor mangaia si te vor rasfata pe toata perioada petrecuta in apartamentele noastre.

Alege avantajele unei cazari intr-un apartament de lux. Meriti tot ce e mai bun. Noi stim acest lucru si te invitam sa te bucuri de tot confortul si caldura unui astfel de apartament.

Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu folosirea acestora.