Termeni si conditii

NORME / REGULI INTERNE

Următoarele politici hoteliere / reguli de casă au fost stabilite pe baza standardelor din industrie și a experienței noastre pe piața turistică. Aceste politici sunt considerate o parte a acordului nostru de rezervare cu oaspetele. În calitate de oaspete a unității de cazare, citind și semnând următorul document împreună cu fișa de anunțare a sosirii și plecării, sunteți de acord să respectați toate regulile, condițiile și procedurile noastre privind politica unității de cazare.

Dorim să oferim oaspeților noștri o experiență hotelieră sigură și prietenoasă, punându-le la dispoziție camere moderne și curate.

FUMATUL INTERZIS

Pentru siguranță și pentru a vă asigura că locația noastră nu este expusă unor obiecte sau acțiuni care creează un miros nesănătos și un motiv de refuzat pentru oaspeții și personalul nostru, care este dificil de scos din aer, covor, pereți și mobilier, nu permitem fumatul de tutun, marijuana, droguri ilegale, e-țigări, stilouri, vaping, cartușe care conțin lichidul de nicotină, narghilea, tămâie, gătit, trabucuri, arderea lumânărilor, utilizarea sau difuzarea uleiului esențial pe bază de plante sau a produselor sintetice pe bază de plante cu miros puternic de ulei sau produse de sinteză.

Oaspeții sunt încurajați să anunțe imediat personalul de la Recepție dacă simt miros de țigară, sau alte mirosuri. Această politică nu are scopul de a opri oamenii de la fumat, ci de a reglementa unde fumează și cum îi afectează pe ceilalți oaspeți. O zonă pentru fumători este prevăzută pe balcoanele fiecărui studio.

REZERVĂRI

Vârsta minimă pentru cazare este de 18 ani. Acceptăm plata cash, cu cardul sau tichete de vacanță. Rezervările trebuie anulate cu 24 de ore, înainte de data sosirii, pentru a evita plata unei penalizări.

Camerele se vor păstra până la ora 20:00 în ziua sosirii. Dacă ajungeți mai târziu decât atât, vă rugăm să ne sunați pentru a anunța acest lucru. Dacă nu v-ați înregistrat până la ora respectivă, se va percepe o taxă NO-SHOW, de 100% din valoarea sejurului, iar următoarele nopți rezervate vor fi anulate.

Nu suntem responsabil pentru condițiile meteorologice, urgențele personale sau modificările de program, dacă acestea nu sunt anunțate din timp.

ANULAREA REZERVĂRII

Avem dreptul de a anula o rezervare în orice moment pe motiv de abuz pentru personal sau alte persoane, maltratarea apartamentului sau activitate criminală din partea celor care ocupă apartamentul sau a oaspeților acestora.

ORA DE CAZARE:

Începând cu ora 15:00

ORA DE CHECK OUT:

Ora la care toate camerele trebuie eliberate este ORA 11:00. Dacă aveți nevoie de un late check-out , vă rugăm să contactați recepția înainte de ziua plecării Dvs. și vom face tot posibilul pentru a satisface solicitarea Dvs. în funcție de disponibilitate. Se poate percepe o taxă pentru check-out târziu.

CAZARE MAI DEVREME DE ORA 13:00

Aceasta este oferită în funcție de disponibilitate. Dacă aveți nevoie de un check-in înainte de ora 13.00, vă rugăm să ne contactați.

ANIMALE DE COMPANIE

Animalele de companie de dimensiuni mici sunt permise, la cerere, cu o notificare prealabilă de către Dvs. și o taxă suplimentară. Orice daune produse de animalul de companie vor fi taxate și veți fi responsabil pentru acestea.

OBIECTE PIERDUTE/UITATE

Promenada Studios nu își asumă răspunderea pentru obiecte de valoare pierdute, neplătite, furate sau deteriorate.

De asemenea nu suntem responsabili pentru niciun articol lăsat în urmă de un oaspete. Cu toate acestea, orice articol găsit după plecare de către personalul responsabil va fi colectat și păstrat într-o locație sigură pentru colectare de către proprietar până la 7 zile de la data plecării. Oaspetele va fi contactat pentru a anunța că un articol a fost găsit.

Excepție fac articolele perisabile, lenjeria de corp și articole de toaletă diverse, care vor fi aruncate.

MĂSURI ÎMPOTRIVA RĂSPÂNDIRII VIRUSULUI SARS COV2

Promenada Studios își rezervă dreptul de a refuza cazarea unui oaspete care este suspect de o boală contagioasă. În timpul epidemiilor / pandemiilor avem dreptul să folosim măsuri de precauție în judecata noastră sau în conformitate cu cerințele autorităților locale. Este posibil să vă percepem o taxă de curățare a camerei, după cum considerăm adecvată în circumstanțe.

DETERIORAREA UNITĂȚII DE CAZARE

Sunteți responsabil pentru îngrijirea rezonabilă a studioului inchiriat și a conținutului acestuia. Proprietatea și toate echipamentele, ustensilele, accesoriile, mobilierul etc. trebuie lăsate curate și ordonate la sfârșitul perioadei de închiriere.
Veți fi responsabil pentru orice pagube aduse apartamentului sau conținutului acestuia, din neglijență, daune intenționate sau comportament iresponsabil din partea celor care ocupă apartamentul împreuna cu Dvs.

Astfel de daune trebuie raportate la recepție atunci când eliberați camera.

Este absolut interzisă organizarea de petreceri sau orice alte activități care ar putea deranja vecinii. Ore de liniște sunt impuse in imobil între orele 22:00 si 8:00.

Promenada Studios își rezervă dreptul de a vă sancționa pentru nerespectarea acestor condiții cu suma considerată necesară pentru a compensa costurile sau cheltuielile suportate ca urmare a celor sus-menționate,cauzate de Dvs. sau de orice persoană aflată la cazare în compania Dvs. .

 

DECLARAȚIE PE PROPRIE RĂSPUNDERE

Subsemnatul (a) …………………………………………………………………………………………….. confirm că am citit și am luat la cunostință cele sus – menționate și sunt de acord cu termenii și condițiile Promenada Studios.

Numar de telefon: ………………………………………………………………………………………….

Numar de înmatriculare: …………………………………………………………………………………

Adresa email:………………………………………………………………………………………………….

☐ Sunt de acord sa primesc informatii/oferte privind produsele turistice oferite de Kron Tour respectiv Promenada Studios

☐ Nu sunt de acord sa primesc informatii/oferte privind produsele turistice oferite de Kron Tour respectiv Promenada Studios

Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu folosirea acestora.